Prisvarsling til våre kunder

Prisvarsling til våre kunder

Til våre kunder

fredag, 20. mars 2020

 

Svekkelse av den Norske krone

På bakgrunn av de siste dagers hendelser er den Norsk Kronens verdi kraftig svekket i forhold til Euro, SEK, DKK og andre valutaer vi kjøper varer i. Dette medfører at kostnadene for å importere produktene øker betraktelig. Vi ser derfor ingen annen løsning enn å varsle økte prisene ut til våre kunder.

Varer som er kjøpt inn til planlagt kostnad / varer som allerede er varelagt vil ikke få prisøkning / prisvarsel før vi må kjøpe inn nye varer. Vi vil vurdere større ordre når de kommer og varsle dersom vi trenger økt pris.

PLS Norge AS har som alle andre et samfunnsansvar i disse dager og vi aksepterer et lavere DB på salg av våre varer utover normalt salg. Vi skal være transparente om dere ønsker dokumentasjon i etterkant.

 Alle våre ordrebekreftelser bekrefter følgende:

NB!! Våre priser på Desifin, Desifix og Langtidsdesinfeksjon stiger fortløpende. Derfor er prisen som bekreftes på disse produktene gjeldende. Det gjelder og varer som er bestilt tidligere, men ikke levert. Leveringsdato på desinfeksjonsprodukter er flytende. Vi gir beskjed så fort vi vet. Varer som importeres etter 20.03.2020 vil bli korrigert etter ny valuta fortløpende. Ved store ordre vil vi be om godkjenning på at pris aksepteres.

Vi beklager de følger dette medfører våre kunder og ber om forståelse for dette mht den situasjonen vi nå befinner oss i.

 

Med vennlig hilsen

PLS Norge AS

 

Stein Erik Rønneberg

Daglig Leder

20.03.2020 11:16
lagt til handlevogn