Hunter Grønn Polish

En holdbar gulvpolish for alle typer gulvbelegg som er lett å legge. Gir en en halvblank overflate. Legges i 2 tynne strøk. Kan poleres blankere ved bruk av poleringsmaskin.

Hunter Polish

En ekstra hard og holdbar gulvpolish for alle typer gulvbelegg når man vil ha en hard og blank overflate. Hunter gir en langvarig, blank og slitesterk overflate.

1126 Hunter 5L
SDB UP
Info UP

Hunter Pur Polish

En polyeritan forsterket polish for vinylgulv og andre grunnbehandlede gulv. Slitesterk, blank og lett å polere. Poleres til høyglans ved bruk av poleringsmaskin regelmessig.

Hunter Matt Polish

En polyeritan forsterket matt polish for vinylgulv og andre grunnbehandlede gulv. Slitesterk.

Hunter Solid

En kombinert grunn og overflate gulvpolish for lang levetid. Legges i ett eller to lag. Tidsbesparende. Kan brukes på alle harde gulvmaterialer hvor polish kan brukes. Etter legging tillate gulvet å herde i minst 24 timer for beste resultat. Kan poleres for ytterligere å styrke overflatefilmen.

ESD Polish

ESD-Polish er beregnet for vedlikehold og beskyttelse av både isolerende og avledende gulv. Polsihens elektriske egenskaper gjør at den leder bort elektrostatiske ladninger samtidig som den forhindrer oppbygging av statisk elektrisitet. De triboelektriske ladninger reduseres med 100 volt eller mindre. ESD Polish gir glans i gulvet, er slitesterkt og sklisikker overflate som beskytter gulvet samtidig som renholdet lettes betydelig spesielt på avledende gulv.

199103 ESD Polish
SDB UP
Info UP