Hunter Grønn Polish

En holdbar gulvpolish for alle typer gulvbelegg som er lett å legge. Gir en en halvblank overflate. Legges i 2 tynne strøk. Kan poleres blankere ved bruk av poleringsmaskin.

Hunter Polish

En ekstra hard og holdbar gulvpolish for alle typer gulvbelegg når man vil ha en hard og blank overflate. Hunter gir en langvarig, blank og slitesterk overflate.

1126 Hunter 5L
SDB UP
Info UP

SPRING Metallisert polish

Spring Metallisert polish er en polish med ekstrem styrke og holdbarhet som likevel er enkel å fjerne ved behov. Gir en dyp glans med sklisikkerhet uten å polere. Forsterker utseende og forlenger levetiden på alle gulvtyper. Enkel rengjøring med fuktige mopper

381000 5 liter

SPRING Steinpolish

Spring Steinpolish er en metallisert polish for ekstrem styrke og holdbarhet som likevel er enkel å fjerne ved behov. Krysskoblet polymer film som ikke gulner over  tid. Endrer ikke fargen på selv de lyseste gulv. Gir en dyp glans med sklisikkerhet. For- sterker utseende og forlenger levetiden på marmor og terrazzogulv. Kan med fordel poleres for vedlikehold og opprettholdelse av glans

381002 5 liter

Hunter Solid

En kombinert grunn og overflate gulvpolish for lang levetid. Legges i ett eller to lag. Tidsbesparende. Kan brukes på alle harde gulvmaterialer hvor polish kan brukes. Etter legging tillate gulvet å herde i minst 24 timer for beste resultat. Kan poleres for ytterligere å styrke overflatefilmen.

Hunter Pur Polish

En polyeritan forsterket polish for vinylgulv og andre grunnbehandlede gulv. Slitesterk, blank og lett å polere. Poleres til høyglans ved bruk av poleringsmaskin regelmessig.

SPRING High Solid

Spring High Solid er en proff, sklisikker metallisert gulvpolish med høy glans og slitestyrke. Designet for lite vedlikehold og for åvære lett å fjerne igjen. Kan brukes på et stort utvalg av lokaler. Kan brukes på alle typer av gulv som linoleum vinyl, gummi, terrazzo og termoplastiske gulv

381011 5 liter

SPRING Antistatisk polish

Spring Antistatisk polish er en proff antistatisk polish med iboende statisk avled- ningsmotstand. Oppretthol- der egenskapene selv med luftfuktighet ned til 11%. Testet i henhold til IEC61340 - 4 - 1 and BS 7506. Fjerner statisk ladning fra standard vinylgulv. Forbedrer avledningen på ledende gulv. Påføring og hardhet som ved en normal polish for gulv. Sklisikker.

381001 5 liter

Hunter Matt Polish

En polyeritan forsterket matt polish for vinylgulv og andre grunnbehandlede gulv. Slitesterk.

Spring Diamond

Spring Diamond Wet Look er en unik metallisert gulvpolish med ekstrem blankhet og holdbarhet og gir et Wet Look utseende. Kan brukes på alle typer av gulv som linoleum, vinyl, gummi, terrazzo, marmor, steingulv og termoplastiske gulv. Egner seg for butikker, kjøpesenter, flyplasser og andre steder hvor man vil ha veldig blanke gulv

381012 5 liter

Spring Minute

Spring Minute polish rens og polering er enkel i bruk og gir raskt et godt resultat med bruk av mopp eller poleringsmaskin. Kan moppes ut og vil tørke til en høy glans. Alternativt kan man spraypolere for rens og polering av gulv. Kan brukes på alle typer gulv som linoleum, vinyl, gummi, terrazzo, termoplastiske gulv og gulver som er behandlet med polish.

381004 1 liter
381003 5 liter
lagt til handlevogn