Himla Rent

Effektivt WC rent som løsner kalk og rengjør under toalettkanten. Skal ikke brukes sammen med produkter som inneholder klor eller andre rengjøringsmidler.

pH 2,1

Sanifix

Brukes for regelmessig rengjøring av toaletter, vasker, badekar, urinaler, dusjrom og rustfritt mm. Sanifix rengjør overflatene uten å skade materialet. Produktet er sterkt fettløsende og bakteriehemmende. Fjerner rust, irr og kalk. Gir en blank overflate uten ettertørking og etterlater en behagelig frisk duft.

pH 2.5 i konsentrat. pH 4 i bruksløsning.

Sanimild

Et nøytralt rengjøringsmiddel for sanitære rom. Til daglig rengjøring av toaletter, vasker, badekar, rustfrie overflater og dusjer. Løser effektivt alle typer av fett, kalk og såperester i sanitære rom. Etterlater en ren og blank overflate.

pH 6,5 i konsentrat og ca 7 i bruksløsning

1931 Sanimild 1L UP
1932 Sanimild 1L MP
1935 Sanimild 5L MP
1936 Sanimild 5L UP
SDB MP
SDB UP
Info MP
Info UP

Saniclean

Alkalisk Sanitær. Brukes for regelmessig rengjøring av toaletter, vasker, badekar, urinaler, dusjrom og rustfritt mm. Saniclean rengjør overflatene uten å skade materialet. Produktet er sterkt fettløsende og bakteri- hemmende. Gir en blank overflate uten ettertørking og etterlater en behagelig frisk duft.

pH 10,5 i konsentrat. pH 8,5 i bruksløsning.

Sanifix Spray 0,75L

Svanemerket spray klar til bruk for rengjøring av overflater i sanitære rom. Skal brukes med forsiktighet på tre, aluminium, marmor og andre ømtåelige overflater.

301707 Sanifix Spray 0,75L
SDB UP
Info UP

SaniExtra

Et surt kalkfjerningsmiddel for fjerning av grove kalk og rust avleiringer på toaletter, vaskeplasser, badekar, dusjrom og svømmehaller. SaniExtra fjerner meget effektivt vanskelige kalk og rust avleiringer. Obs. Skal ikke brukes på terrazzo eller marmor. Bruk alltid hansker

pH 1,4 i konsentrat. pH 2 i bruksløsning.

1061 Sani Extra 1L
1065 Sani Extra 5L
10625 Sani Extra 25L
SDB UP
Info UP

Sanibakt

Sanibakt er et alkalisk rengjørende  produkt med  en langtidsvirkende bakterie -hemmende virkning. Ved daglig bruk oppnås en desinfiserende langtids-virkende effekt. Kan brukes på alle flater som tåler vann.

pH 11,5 i konsentrat. pH 10,5 i bruksløsning.

Kalkfix Extra

Et ekstra surt kalkfjerningsmiddel for fjerning av grove kalk og rust avleiringer på toaletter, vaskeplasser, badekar, dusjrom og svømmehaller. Kalkfix Extra fjerner meget effektivt vanskelige kalk og rust avleiringer. Obs. Skal ikke brukes på terrazzo eller marmor. Bruk alltid hansker. Følge instruks for verneutstyr

pH 0,5 i konsentrat. pH 1 i bruksløsning.

1067 Kalkfix Extra1L
SDB UP
Info UP

Latona Avløpsåpner

Latona avløpsåpner er en kraftig avløpsåpner, som er en av de markedsledende avløpsåpnere blandt fagfolk og rørleggere. Latona avløpsåpner er nærmest luktøs og egner seg derfor like god til bruk på produksjonskjøkkener som til bad og toaletter.  Latona avløpsåpner kan brukes i alle vanlige kummer, vaske og toaletter skader hverken porselen eller rustfritt stål. Løser raskt opp fettavleiringer, såperester og hår som omdannes til flytende væske, og transporteres ut i avløpsrøret.

Endre teksten ved å klikke på Rediger i tekstens ramme

lagt til handlevogn