Staff Limo Liten

Liten men likevell stor vogn for alle de oppgaver du trenger å utføre på et lite oppdrag. Leveres med 2 bøtter, 1 bøtte for mopper, 2 søpplesekker for kildesortering, 1 stor og 1 liten skuff for oppbevaring av utstyr. Feste for moppeskaft og hengere for annet utstyr.

Staff Rengjøringsvogn Økonomi

Rengjøringsvogn i 99,2 % resirkulert plast

Staff Limousin

Vår toppmodell når man ønsker det beste. Lettkjørt med store hjul som tar seg lett over terskler. En lukket vogn som tar seg pent ut på oppdrag. Leveres med 4 bøtter for oppbevaring av kluter, utstyr eller rengjøringsløsninger. Utvendig sekk med glidelås for opptil flere søppelsekker gir muliget for kildesortering. 2 store skuffer med lokk med plass for papir, mopper og annet utstyr. Feste for moppeskaft og hengere for annet utstyr.

Staff Limousin Logistikk

For oppdrag hvor man trenger å ha med seg større mengder med papir og såpe. Vår Staff Limousin kobles sammen med Staff Varehenger og du får en lang vogn som fortsatt er lett å bruke. Når man kommer til sanitære områder kan varehengeren kobles fra og brukes som en selvstendig enhet for å fylle på papir, såpe og desinfeksjon. Trenger man å hente mere papir ol. settes hovedenheten igjen. Det gir den beste logistikk løsningen for transport av utstyr.

Staff Butikk

En liten og hendig rengjøringsvogn spesielt utviklet for rengjøring i butikker og andre steder hvor man bruker mye mopper. Utstyrt med 4 små bøtter, 2 store bøtter, skuff for utstyr, feste for moppeskaft og utstyr. Søppelholder med lokk og utvendig pose for søppel.

Vnr. 732016

Staff Servicevogn

Vår servicevogn egner seg for kjøpesenter, hoteller og andre fellesområder hvor det er ønskelig å kunne ta med en støvsuger, teppebanker eller en liten gulvvaskemaskin eks I-Mopp. Med låsbar lokk over utstyr / bøtter med egen plass for nettbrett. Leveres med 4 bøtter for oppbevaring av kluter, utstyr eller rengjøringsløsninger. Utvendig sekk med glidelås for opptil flere søppelsekker gir muliget for kildesortering. 1 liten og 1 stor skuff med lokk med plass for papir, mopper og annet utstyr. Feste for moppeskaft og hengere for annet utstyr.

Staff Limousin Låsbar Nettbrett

Vår andre toppmodell med låsbar lokk over utstyr / bøtter med egen plass for nettbrett. Lettkjørt med store hjul som tar seg lett over terskler. En lukket vogn som tar seg pent ut på oppdrag. Leveres med 4 bøtter for oppbevaring av kluter, utstyr eller rengjøringsløsninger. Utvendig sekk med glidelås for opptil flere søppelsekker gir muliget for kildesortering. 1 liten og 2 store skuffer med lokk med plass for papir, mopper og annet utstyr. Feste for moppeskaft og hengere for annet utstyr.

Staff Varehenger

En hendig varehenger som også kan brukes til rengjøring. Det er god plass til papir og såpe i hengeren. Dørene kan fås med lås om det er ønskelig. Kan kobles sammen med våre Limousin vogner på en enkel måte.

Staff Maskinvogn

En vogn for transport av støvsugere, teppeankere og mindre rengjøringsmaskiner som eks I-Mopp. Lveres med stativ for søppel og feste til moppestativ.

lagt til handlevogn